Title
Ga naar de inhoud
Route Classique
Prins Bernhardlaan 39
3958 VK  AMERONGEN
KvK 60125187

Over ons

Mijn liefde voor oldtimers begon al in mijn jeugd. Met mijn vader reed ik in een Renault 4 tot deze zijn dienst had bewezen en eigenlijk rijp was om naar de sloop te gaan. Dit vond ik vreselijk, waarop mijn ouders er een andere bestemming voor gevonden hadden. Hij ging naar een vaktechnische school voor automonteurs.
Toen ik uiteindelijk zelf mijn rijbewijs had kocht ik mijn eerste eigen lelijke eend. Deze heb ik volledig gerestaureerd. Ik ben er mee stad en land afgereisd om o.a. bij sloperijen onderdelen te scoren.
Voor mijn kinderen heb ik uiteindelijk een uniek bureautje gemaakt van de achterkant van een 2cv. Dit was zo uniek dat het zelfs door Citroexpert gepubliceerd werd.
Door veel bezig te zijn met mijn 2cv6 heb ik het een en ander ontwikkeld. Waardoor ik mij ontwikkelde als een expert in het reviseren van o.a. versnellingsbakken en remklauwen enz enz. Van heinen en ver weten mensen mij te vinden om hun versnellingsbak aan te laten passen of te reviseren. Zelfs de ANWB weet mij hiervoor te vinden. Mensen kennen mij nog wel van PRODUCK.

Uiteindelijk liep ik een Renault 4 tegen het lijf en mijn hartje begon weer sneller te kloppen. Dit was zo’n wagen waar ik vroeger in mijn jeugd met mijn ouders in reed. Ik kon het niet laten om deze Renault 4 te restaureren en op te knappen.
Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd waar ik mee samenwerk en die een zelfde liefde voor deze oldtimer hobby hebben.
Ik word regelmatig gevraagd voor hand en spandiensten of om gestrande reizigers weer op weg te helpen. Afhankelijk van het defect komen ze bij mij langs met hun oldtimer of ga ik ter plaatse om de reparatie uit te voeren. De reis kan dan vervolgens weer voortgezet worden.
Samen met mijn vrouw verhuur ik oldtimers via Route Classique om ons plezier in oldtimers over te brengen op anderen. Ik als technische man en zij als digitale technoloog. Als administratieve duizendpoot is zij een grote ondersteuning, maar ook haar ict- en technische achtergrond komt soms ook wel eens van pas. We verheugen ons iedere keer weer over de enthousiaste verhalen van huurders die ons vertellen wat hun ervaring was met betreffende oldtimer. Samen zijn wij telkens op zoek naar verdere ontwikkelingen en een mooi aanbod.


© 2019 Route Classique.nl
Lekker uitwaaien met Route Classique
Alle teksten, foto's en slocans op deze website  vallen onder het auteursrecht van Route Classique en zijn auteursrechtelijk vastgelegd, evenals de bedrijfsnaam.
Lekker uitwaaien met Route Classique
Lekker uitwaaien met Route Classique
tel: +31621695723
KvK 60125187
Terug naar de inhoud